Aonang Beach, Krabi Peace Laguna Resort Krabi La Playa Resort The Small Krabi Aonang Phu Petra Resort

Aonang, Krabi

AoNang is een sub-wijk of een tambol van de provincie Krabi, een onderdeel van Nopparatthara Nationaal Park Beach– Mu Koh Phi Phi.  In het Thaise woord, Ao betekent "Bay". Ao Nang of Nang Bay is vervuld met een prachtig landschap, vreemder dan de andere stranden. Ao Nang is een van de berg grot stalagmiet druipsteen zoals Railay,Phranang Cave Beach, Koh Poda, Tonsai Bay, enz. Ze zijn volledig omringd door de kalksteenheuvels zodat u niet kunt bereiken met de auto. Hoe komt u in het aantrekken van deze plaatsen, je hebt om een boot. U mag het huren van een lange-tailed boot uit Aonang. Zien Aonang Map.

 

Aonang formeel Ao Phra Nang zin Prinses Bay. Hoewel iedereen gebruik maakt van de korte vorm, Ao Nang is de meest 'westers' strand in Krabi,

 

Reizen is eenvoudig, een lokale touroperators kunnen leiden u naar elke plaats. Zie meer Ao Nang Activities.

 

Oriënteren van jezelf in Ao Nang is eenvoudig: bijna alles is gevestigd langs het strand, dat loopt west-oost, of langs de Airport Road (snelweg 4203) die verder gaat in het noorden van de oostelijke einde van het strand. Lange staarten aankomen op het strand in de buurt van de kruising van de twee wegen. 
Zie meer how getting to Ao Nang.

 

Er is nog een attractie nabijgelegen b.v. Kip eiland, Thap eiland, Poda eiland, enz. Hun vormen zijn verschillend per verbeelding van de toeschouwer. U kunt het vinden van een fijne hotel Aonang door onze laagste kamerprijzen. Aonang Hotels

 

Populaire activiteiten omvat rotsklimmen, zee kajakken, wandelen, sightseeing van eilanden bv Koh Kai, Koh Thap, Koh Poda, een van Unseen Thailand.

Railay is suite voor degenen die houden van natuurlijke ontspanning, ontkomen aan de steeds groeiende massa, noch licht, noch klinken als Phuket of Koh Samui. Schaduw van kalksteen Cliff in de avond, terwijl ik het kijken naar de zon op het strand, is het aantrekken van mij om terug te keren opnieuw. Een andere gemarkeerde attracties zijn witte zandstranden van de nabijgelegen eilanden en oogpunt van Railay. Check meerRailay.

Phi Phi niet ver van Ao Nang. U kunt de aankoop van een 1-daagse reis naar Koh Phi Phi, terwijl het verblijf in Aonang. U kan een reis voor een paar nachten op Koh Phi Phi. Zoek meer activiteiten in Phi Phi hotels.

 

Krabi Gemeente is ook interessant als u wilt verkennen een jungle. Thanbokkonni Nationaal Park. Khao Phanom Benja. Bird Watching op Khao Nor Ju JEE. Zee Kayaing op Tha Lane. Trekking naar Hot Waterval (Nam Tok Ron) op Klong Thom. Het nemen van een lange-tailed boot naar Phi Hua To Cave. Eigenlijk, in Krabi, er zijn veel onontgonnen terrein. Onlangs hebben we een nieuwsbericht over oude kitchenwares gevonden in een grot van Krabi. Zoek meerAttractions in Krabi Town.

Ao Maya from the Beach Movie