Aonang Beach, Krabi Peace Laguna Resort Krabi La Playa Resort The Small Krabi Aonang Phu Petra Resort

Aonang, Krabi

AoNang er en sub-distrikt eller en tambol af Krabi-provinsen, en del af Nopparatthara National Park Beach – Mu Koh Phi Phi.  I thailandske ord, Ao betyder "Bay". Ao Nang eller Nang Bay er opfyldt med smuk natur, fremmede end andre strande. Ao Nang er en af bjerget grotte drypsten stalactite såsom Railay, Phranang Cave Beach, Koh Poda, Tonsai Bay osv. De er helt omgivet af kalksten bakker så du ikke kan nå dertil med bil. Introduktion til disse tiltrække steder, er du nødt til at tage en båd. Du kan leje en lang tailed båd fra Aonang. Se Aonang Map.


Aonang er formelt Ao Phra Nang betydning Princess Bay. Selv om alle bruger den korte form, Ao Nang er den mest 'vestliggjorte «strand i Krabi


Rejser er nemt, en lokal rejsearrangørvirksomhed kan føre dig til hvert sted. Se mere Ao Nang Activities.


Orientere dig i Ao Nang er let: næsten alt er placeret enten langs stranden, som løber vest-øst, eller langs Airport Road (Highway 4203), som går op nord fra den østlige ende af stranden. Long-haler ankomme på stranden nær krydset af de to veje. 
 Se mere how getting to Ao Nang.


Der er en anden attraktion i nærheden f.eks Kylling øen, Thap øen Poda ø osv. Deres figurer er forskellige som pr fantasi af tilskuer. Du kan finde et fint hotel i Aonang med check vores laveste værelse satser. Aonang Hotels


Ao Maya from the Beach Movie

Populære aktiviteter omfatter bjergbestigning, hav kano, trekking, sight-ser af øer f.eks Koh Kai, Koh Thap, Koh Poda, en af Unseen Thailand.


Railay er suite for dem, der elsker fysisk afslapning, flygter de stadigt voksende skarer, hverken lys eller lyde som Phuket og Koh Samui. Skygge af kalksten Cliff i aften, mens jeg ser solen på stranden, der tiltrækker mig at vende tilbage igen. Et andet fremhævet attraktioner er hvide sandstrande af nærliggende øer og synspunkt Railay.
 Check mere Railay.


Phi Phi er ikke langt fra Ao Nang. Du kan købe en 1-dags tur til Koh Phi Phi mens der opholder sig på Aonang. Du kan tage en tur i et par nætter på Koh Phi Phi. Find flere aktiviteter i Phi Phi hotels.


Ao Maya from the Beach Movie

Krabi Byen er også interessant, hvis du vil udforske en jungle. Thanbokkonni National Park. Khao Phanom Benja. Fuglekikkeri på Khao heller Ju Jee. Hav Kayaing på Tha Lane. Trekking til Hot Waterfall (Nam Tok Ron) på Klong Thom. Tager lang-tailed båd til Phi Hua Til Cave. Faktisk i Krabi, der er mange uudforskede område. For nylig, får vi en nyhed om oldtidens kitchenwares fundet i en hule i Krabi. Læs mere Attractions in Krabi Town.