Aonang Beach, Krabi Peace Laguna Resort Krabi La Playa Resort The Small Krabi Aonang Phu Petra Resort

Aonang, Krabi

AoNang on osa-alue tai tambol on Krabi maakunnassa, osa Nopparatthara National Park Beach – Mu Koh Phi Phi.  Vuonna Thaimaan sana, Ao tarkoittaa "Bay". Ao Nang tai Nang Bay täyttyy kauniit maisemat, muukalainen kuin muilla rannoilla. Ao Nang on yksi vuoren luola stalagmiitti tippukivipuikko kuten Railay, Phranang Cave Beach, Koh Poda, Tonsai Bay jne. Ne ovat täysin ympäröi Kalkkikiviteollisuudessa hills niin et voi päästä sinne autolla. Getting näihin houkutella paikoissa, sinun on otettava vene. Voit vuokrata pitkän tailed laivalla Aonang. Katsoa Aonang Map.


Aonang on muodollisesti Ao Phra Nang tarkoitettu Princess Bay. Vaikka kaikki käyttää lyhyt muoto, Ao Nang on kaikkein "Westernized" rannalla Krabi


Matkustaminen on helppoa, paikallisten matkanjärjestäjien toiminta voi johtaa teitä joka paikassa.  Katso lisää Ao Nang Activities.


Asennoidu vuonna Ao Nang on helppoa: lähes kaikki on sijoitettava joko pitkin rantaa, joka on länsi-itä-tai pitkin Airport Road (moottoritietä 4203), joka nousee pohjoiseen itään loppuun rannalla. Pitkän pyrstöt saapuvat rannalla lähellä risteyksessä kahden teillä. 
 Katso lisää how getting to Ao Nang.


On toinenkin vetovoima lähellä esim. Chicken saaren, Thap saari, Poda saarella, jne. Niiden muodot ovat erilaisia kuin per mielikuvitus on yleisölaji. Voit löytää hieno hotelli on Aonang sekillä alimmasta room rates. Aonang Hotels


Ao Maya from the Beach Movie

Suositut toiminta sisältää kalliokiipeilyä, meri melonta, trekking, nähtävyys-näkemästä saarten esim. Koh Kai, Koh Thap, Koh Poda, yksi Unseen Thailand.


Railay on sarja niitä, jotka rakastavat luonnollista rentoutumista, pakenevat yhä väkijoukkoja, ei valoa eikä kuulostaa Phuketista tai Koh Samui. Shadow kalkkikiven Cliff vuonna illalla, kun olen katsomassa auringon on the beach, on houkutella minua palaamaan vielä kerran. Toinen esiin viehätykset ovat valkoiset hiekkarannat ja läheisille saarille ja näkökulmasta Railay. Tarkista enemmän Railay.


Phi Phi ei ole kaukana Ao Nang. Asiakas voi ostaa 1 päivän matkan Koh Phi Phi kun majoittuessa Aonang. Et voi tehdä matkaa muutaman yötä Koh Phi Phi. Etsi lisää toimintaa Phi Phi hotels.


Ao Maya from the Beach Movie

Krabi Kaupunki on myös mielenkiintoista, jos haluat tutkia viidakko. Thanbokkonni kansallispuisto. Khao Phanom Benja. Bird Watching klo Khao Nor Ju Jee. Sea Kayaing klo Tha Lane. Retkeily kuumaan Waterfall (Nam Tok Ron) klo Klong Thom. Otti pitkän tailed veneellä Phi Hua Voit Cave. Oikeastaan, Krabi, on paljon tutkimaton alue. Viime aikoina saamme uutisia antiikin kitchenwares löydetty luola on Krabi. Etsi lisää Attractions in Krabi Town.